Journal

Filter Posts

Blog

Sep 16

There are three traditional methods by which an architect can charge fees to her client: the percentage fee, lump

Instagram

Sep 14

A blackboard at the Cubbyhouse is screening device / scoreboard / artspace / games surface / decoration. In

Instagram

Sep 13

The children's room in the Cubbyhouse, entertainment unit in the background. In collaboration with

Instagram

Sep 8

The children's room in the Cubbyhouse comprises mixed use areas for playing, reading, collaborating, chatting,

Publications

Sep 8

Thanks Sandra Tan for the lovely feature about Chamfer House in Architectural Review!

Instagram

Sep 7

The office area in the Cubbyhouse for DHHS case workers. In collaboration with @alannahmadeline Photo by

Instagram

Sep 6

The ceiling at the Cubbyhouse is an upside down lasercut plywood landscape inspired by traditional Disney cell

Instagram

Sep 5

This week we'll be revisiting a small but meaningful project we completed last year. The Cubbyhouse at the

Instagram

Sep 1

A lot of our time on site has revolved around discussion of this amazing Manna Gum and how our design will

Instagram

Aug 31

A site walk at Murrindindi yesterday with client and landscape designer drew out truths about land and

Instagram

Aug 30

Tracing paper design sessions free of the Internet and other digital distractions permit an amazingly organic